Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ez volt 2021 leglátványosabb szellemtevékenysége a paranormális jelenségek nyomozói szerint

Szerző:
Szabó Anna
Chris Romer, a paranormális tevékenységek tudományos tanulmányozásával foglalkozó egyesület elnöke egy különösen biztonsági felvételt látva kijelentette, hogy szerinte ez 2021 leglátványosabb szellemtevékenysége.

Rejtélyes videó látott napvilágot egy megmagyarázhatatlan fénygömbről, amely egy csendes lakóutcán haladt végig.


 

Ez lehetett 2021 leglátványosabb szellemtevékenysége

A különös jelenséget 2021. december 12-én a hajnali órákban rögzítette a ház előtt egy biztonsági kamera.

A fénygolyó egy parkoló autó mögött jelenik meg, mielőtt hirtelen alacsonyabb szintre esik.

Chris a paranormális tevékenységek tudományos tanulmányozásával foglalkozó egyesület elnöke szerint ez volt 2021 legjobb megfigyelése.
Chris így nyilatkozott: „Elképesztő – igazi rejtély, hogy miért esett le a fény. Ez az egyik legjobb felvétel, amit idén láttam.”

Hozzátette, hogy valószínűleg nem paranormális tevékenységről van szó, és valószínűbb, hogy valaki világító lámpával hordozza magával a mobiltelefonját, és testét kivágják a felvételből a rossz fényviszonyok között.

Ettől még persze látványos, csupán kétségei vannak a hitelességet illetően.

Ugyanakkor hasonlóan fest a jelenség, mint egy gömbvillám, amelyben egy elektromos gömb hirtelen megjelenik, mielőtt ugyanolyan hirtelen eltűnne.

Az anya, aki a felvételt a kültéri kamerájával rögzítette, azt mondta, értetlenül állt az eset előtt és kijelentette, hogy nem hisz a "paranormális dolgokban".

Azt mondta: „Fél emberként kezdődik, és labdaként végződik. Az egyik szomszédomnak van kamerája, és az nem rögzítette. Ha valaki sétálna, akkor a másik kamera megfogta volna. – majd így folytatja - A szomszéd férfi azt mondta, mielőtt házak lettek volna ezen az úton, volt egy cég, amely téglákat gyártott és fáklyát használtak. Szóval lehet, hogy az egyikük szelleme."

Dr. David Sivier, egy helyi folklorista azt mesélte: „A fény göröngyös mozgása arra késztet, hogy elgondolkodjak, vajon valaki hordozza-e a fényt, aki valamilyen oknál fogva nem jelenik meg a képen. Ezen kívül ott van számos folklór a kísérteties fényekről és a halotti fényekről”.

A halotti fények alatt olyan lángot vagy fénygömböt ért, amely gyakran kék, és a temetőtől a haldokló házáig haladnak közvetlenül a föld felett lebegve. Gyakran mondták, hogy a megjelenés a halál előtti éjszakán történt.

"Az a sejtésem, hogy ennek természetes magyarázata van, de további feltárás nélkül nem tudnám határozottan megmondani." – folytatta a folklorista.

De Dr. Becky Smith, egy parapszichológus nem volt olyan biztos abban, hogy szellemről van szó.

Azt mondta: „Nem vagyok videofelvétel-szakértő, de nem hiszem el, hogy egy szellem. Zavarba ejt, miért tűnik úgy, hogy az alak félúton lebukik, de nem annyira, hogy azt higgyem, ez valami paranormális.”

Idekattintva nézheted mag a felvételt.

 

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL