REJTÉLY-MISZTIKA

Ez történik, amikor meghalsz: Egy férfi aneurizmában meghalt és azt mesélte, hogy „ragyogó fényt” látott

Egy férfi azt állítja, hogy átmenetileg meghalt agyi aneurizmában, és mikor visszatért, emlékezett arra, hogy a sötétség helyén "a Napnál fényesebb" fényt látott.

A férfi, aki azt mondta, hogy Darrennek hívják, úgy véli, nyolc évvel ezelőtt meghalt, miután a agyi aneurizmát kapott. Ahogy a földre zuhant, Darren szíve megállt, és 10–15 másodpercig nem volt pulzusa. Darrent végül kórházba szállították, ahol és hat órán át volt a műtőasztalon.

Ez alatt az idő alatt Darren átélt egy úgynevezett halálközeli élményt, és szerinte megjárta a túlvilágot.

Azt mondta: "Emlékszem, hogy sötét területen álltam, és csak néztem egy erős fényt a távolban.”

"A fény fényesebb volt, mint a Nap, mégsem ártott a szememnek, ahogy ránéztem. Fénysugarak áramlottak ki belőle minden irányba.”

"Amikor a fény közelebb került hozzám, láttam egy ember árnyékát, aki a fény közepén állt.”

Darren úgy érezte, elvesztette az idő az értelmét. És bár csak 15 másodpercig nézte a fényt, úgy érezte, mintha egy örökkévalóság lenne.

Azt mondta: "Isten megteremtette az időt, és Isten ellenőrzi az időt, ezért nincs olyan, hogy az időt a következő világban is jelen legyen."

Azt is mondta, hogy a fény szebb ", mint amit el lehet képzelni", és alázatosnak, reménykedőnek érezte magát.

Miután elébredt, Darren nem tudott járni, és egy ideig a jobb szemére sem látott.

Bár Darren azt hiheti, hogy tapasztalata mély és misztikus jellegű, az orvosi közösség nem értene vele egyet.

A legtöbb kutató úgy véli, hogy a halálközeli élmények, természetes folyamatokon alapulnak. Lehet, hogy az emberek gyakran ugyanazt látják – a fehér fényt – de erre is van tudományos magyarázat.

Akadnak tudósok, akik kémiai úton magyarázzák a történéseket. Egy feltevés szerint a stresszes események során felszabaduló endorfin a halálközeli élményekhez hasonló állapotot válthat ki. Illetve az olyan altatószerek, mint a ketamin, szintén képes halálközeli élményhez hasonló benyomást kelteni, a testen kívüliség érzettel együtt.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL