REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a hátborzongató festmény megjósolhatta milyen ember lesz Hitler

A világ Adolf Hitlert a történelem egyik leggonoszabb emberének tartja. Mielőtt Németország legrosszabb kancellárja lett volna, egy festmény megjósolhatta, milyen ember lesz belőle, és milyen borzalmakat fog elkövetni.

Hitler 1889. április 20-án született Ausztriában, de a Holokauszt Emlékmúzeum szerint Németországba került, hogy ne kelljen katonai szolgálatot vállalnia. A német politika is nagy hatással volt rá, és amíg Németországban tartózkodott, lassan feljebb emelkedett a ranglétrán, így végül elérte a legmagasabb vezetői szerepet.

A német diktátor, aki egykor a szélsőjobboldali náci pártot vezette, és az az ember, akit felelősnek tartanak az első világháború után Németországban kirobbant antiszemitizmusért és, aki az áriafaj eszméjét próbálta elhinteni. Erőszakos ember lett, és Európa-szerte tömeges üldöztetésnek vetette alá a zsidókat, ami pedig zsidók millióinak népirtásához, az úgynevezett holokauszthoz vezetett.

Mindezt megjósolhatta egy festmény, amelyet Franz von Stuck német művész készített 1889-ben, amikor Hitler született.
 

Megfestették Hitler rémuralmát?

1889-ben Franz von Stuck elkészítette a "The Wild Hunt" című festményét. Az alkotáson egy Adolf Hitlerhez hasonló bajuszos férfi látható egy ló tetején az alkotás közepén, a háttérben pedig egy katasztrófa. A Vintage News szerint a férfi a germán istent, Wotant ábrázolta.

De az 1930-as években az emberek elkezdték látni a hasonlóságot von Stuck Wotanja és a feltörekvő politikus, Adolf Hitler között. Ez sok találgatáshoz vezetett, és sokan a festményt árulkodó jelnek tekintették, ami megjósolta, hogy mi fog történni Hitler rémuralma alatt, ami megváltoztatta Németország történelmét.

A vezetésében gyors változás következhetett, amely megerősítette az ország gazdasági fejlődését, de a koncentrációs táborokat és a burjánzó antiszemitizmust is. Sok kutató szerint, hogy a "The Wild Hunt" sötétsége előrevetítette a Harmadik Birodalom megjelenését. És véletlenül ez abban az évben jött létre, amikor Hitler a világra jött. Hátborzongató jóslat volt, vagy véletlen egybeesés? Talán soha nem tudjuk meg.
 

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL