REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a 8 ufójelentés pilótáktól és űrhajósoktól származnak - Lazán meggyőznek az idegenek létezéséről!

Az ufó-találkozásokat a szkeptikusok gyakran figyelmen kívül hagyják és álhírekként vagy egyszerűen a túlzott képzelőerő eredményeként könyveik el. De mi történik, ha az UFO-t a legképzettebb és legmegbízhatóbb szakemberek látják?

A földön élő civilek találkozásaival összehasonlítva a pilóták és az űrhajósok által látott UFO-esetek a leghitelesebb UFO-történetek, ahogy ezt a következő 8 esetben is olvashatod:

Az amerikai haditengerészet három UFO-megfigyelést erősített meg

2019 szeptemberében az amerikai haditengerészet szóvivője, Joe Gradisher megerősítette, hogy a katonaság által közzétett három videó "ismeretlen légi jelenségekre" utal. A haditengerészet beleegyezett a megfigyelések megerősítésébe, ugyanis a repülők gyakran nem jelentenek be azonosítatlan légi jelenségeket a különféle elméletekhez kapcsolódó megbélyegzés miatt.

A szóban forgó videók tartalmazzák a The Stars Academy of Arts & Science 2017 decemberétől 2018 márciusáig közzétett jelentéseit, amelyek infravörös kapcsolattal ellátott, hosszúkás alakú tárgyakról szólnak, amelyek a Föld légkörében jelennek meg, mielőtt gyorsan eltűnnek a látótér elől. Gradisher megerősítette a 2004-es felvételeket is, amelyek hasonló jelenségeket örökítenek meg, valamint két olyan videót 2015-ből, amelyekben az amerikai vadászpilóták ismeretlen objektummal találkoznak az égen.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL