Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a 8 ufójelentés pilótáktól és űrhajósoktól származnak - Lazán meggyőznek az idegenek létezéséről!

Szerző:
Szabó Anna
Az ufó-találkozásokat a szkeptikusok gyakran figyelmen kívül hagyják és álhírekként vagy egyszerűen a túlzott képzelőerő eredményeként könyveik el. De mi történik, ha az UFO-t a legképzettebb és legmegbízhatóbb szakemberek látják?

A földön élő civilek találkozásaival összehasonlítva a pilóták és az űrhajósok által látott UFO-esetek a leghitelesebb UFO-történetek, ahogy ezt a következő 8 esetben is olvashatod:

Az amerikai haditengerészet három UFO-megfigyelést erősített meg

2019 szeptemberében az amerikai haditengerészet szóvivője, Joe Gradisher megerősítette, hogy a katonaság által közzétett három videó "ismeretlen légi jelenségekre" utal. A haditengerészet beleegyezett a megfigyelések megerősítésébe, ugyanis a repülők gyakran nem jelentenek be azonosítatlan légi jelenségeket a különféle elméletekhez kapcsolódó megbélyegzés miatt.

A szóban forgó videók tartalmazzák a The Stars Academy of Arts & Science 2017 decemberétől 2018 márciusáig közzétett jelentéseit, amelyek infravörös kapcsolattal ellátott, hosszúkás alakú tárgyakról szólnak, amelyek a Föld légkörében jelennek meg, mielőtt gyorsan eltűnnek a látótér elől. Gradisher megerősítette a 2004-es felvételeket is, amelyek hasonló jelenségeket örökítenek meg, valamint két olyan videót 2015-ből, amelyekben az amerikai vadászpilóták ismeretlen objektummal találkoznak az égen.
 

rejtély misztika ufó ufo
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL