REJTÉLY-MISZTIKA

Ennek tudatában menj úszni vagy hajókázni! - 8 állítólagos víz alatti ufóbázis

Talán nem is az égben kell keresni az ufókat, hanem itt a Földön, méghozzá a legkézenfekvőbb helyeken, ahol elbújhatnak: a víz alatt. Rengeteg beszámoló érkezett arról, hogy furcsa jelenségeket láttak a tengereknél, de még a tavaknál is. Ennyi erővel, talán a tőled legközelebb található tóban is lehet víz alatti ufóbázis.

Izgalmas belegondolni abba, mi van akkor, ha csakugyan létezik ez a 8 állítólagos víz alatti ufóbázis:

7. Víz alatti idegen bázis a guantanamói öbölben

Az egykori amerikai tengerészgyalogos szerint, aki az 1960-as évek végén szolgált a Guantanamo-öbölnél, van egy víz alatti idegen bázis a kubai partok közelében. Ezenkívül a tengerészgyalogos azt állította, hogy az amerikai hadseregnek sikerült rögzítenie a vízben eltűnő, felbukkanó járműveket. A tengerészgyalogos azt is elmondta, hogy az általa látott hajó látszólag „tompa” fémből készült, kék lámpákkal.

A floridai Gulf Breeze-ből is érkeztek hasonló beszámolók. Ed Walters azt állította, hogy szemtanúja volt annak, hogy egy furcsa tárgy repül a feje fölött a part irányából. Erős, kék fényt bocsátott ki, amely „csapdába ejtette” a sugarával. Waltersnek végül sikerült több képet készítenie a gépről. Tanúk százai jelentek meg, akik azt mondták, hogy ők is látták a furcsa tárgyat aznap este.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL