REJTÉLY-MISZTIKA

„Elküldtem a démonológusoknak, és szerintük az egyik démon sírhat.” - 5 szellemtevékenység, amitől kiakadtak a szemtanúk

Egy szellem kísért egy kocsmában, míg egy másik egy elmegyógyintézetben. Van, aki a szellemmel való találkozás után új lakóhelyet keresett. Tényleg sokkoló ez az 5 szellemtevékenység, és némelyikről még fénykép is készült.

Az embereket sokkolta ez az 5 szellemtevékenység:

A kísértetjárta kocsma

Hayley Budd, aki nyolc évig dolgozott a Cardiff -i The Lansdowne Pubban, azt mondja, megszokta, hogy az évek során furcsa dolgok történnek, kezdve a székek véletlenszerű megmozdulásától a palatáblák lengéséig.

„Régóta vannak pletykák a törzsvendégek között arról, hogy egy nő kísérti a kocsmát, és az emberek, akik a kocsma feletti lakásokban laknak, azt mondják, furcsa dolgok vannak fent" - magyarázta a 33 éves férfi.

„Amikor bezárom a kocsmát, és nincs vásárló, bemegyek a pincébe papírokat intézni vagy hordót cserélni, és úgy hangzik, mintha bútorok mozognának az emeleten, de amikor felmegyek, minden úgy van, ahogy hagytam."

A legutóbbi találkozás során Hayley július 26 -án 19.30 körül tartott szünetet a szomjas ügyfelek kiszolgálásában, amikor a jelenlét nyilvánvalóvá tette magát.

A CCTV felvételei megörökítették a pillanatot, amikor egy szék rejtélyes módon behúzódott az asztal alá, - de senki más nem volt a közelben.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL