Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Egy isten spermája az eső? - 5 arcpirongatóan bizarr, de észveszejtő legenda a nagyvilágból

Szerző:
Szabó Anna
Repülő vaginák. A termékenységisten megtermékenyítő erejű esője. Hihetetlen, de fantasztikus legendák születtek az ősi bennszülöttek köreiben, amik vagy lányos zavarba hozzák az embert vagy huncut mosolyt csalnak az arcukra. Már csak az élményért, a gondolatért érdemes elolvasnod ezt az 5 totál bizarr legendát, hogy valahol valóban hisznek ezekben! Mi meg még az ufókban is kételkedünk… 

Kapo istennő repülő vaginája

A Hawaii bennszülöttek körében ismeretes a "Kohe-koholéle" istennő és története, akinek neve nagyjából  annyit tesz „Kapo utazásai a vaginájával”. Kapo repülő hüvelye szuperhatalommal rendelkezett, és életeteket mentett.

Egy ilyen népi történet mesél egy napról, amikor Kapo nővérét Pelét bántalmazta egy félig ember, félig disznó termékenységi isten,  Kamapuaʻa. Kapo testvére segítségére sietett, és úgy mentette meg, ahogyan csak ő lehetett rá képes: "Kapo felemelte a Hula szoknyáját egy kézzel, és megragadta a másikkal a lábát" – szól a történet -, és leválasztotta a hüvelyét." Kapo szárnyas hüvelye elhaladt Kamapua’a mellett, és mikor meglátta, olyan izgatott lett, hogy elkezdte üldözni. Követte egészen az ország széléig, ahol lezuhant egy nyomot hagyott. Ezt a krátert, ma a hawaiiak Kohelepelepe-nek nevezik, és úgy hiszik, hogy Kapo repülő hüvelyének lenyomata van ott. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL