Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Bizonyítékok a szellemek létezésére? - Az 5 leghíresebb szellemfotó

Szerző:
Szabó Anna
Bemutatjuk a világ legismertebb és legparásabb 5 szellemfotóját, ami bizonyítéka lehet annak, hogy szellemek igenis léteznek. Ezek a képen olyannyira kifogtak a szkeptikusokon, hogy még mindig csak találgatva képesek cáfolni a hamisságukat. Igaz, manapság bárki összedobhat egy hitelesnek látszó szellemfotót. De mi a helyzet azokkal mondjuk, amiket több, mint félévszázada készítettek?

.

A Hampton kastély kísértete

A Hampton kastély mindig is híres volt a kísérteteiről. A kép hatalmas vihart kavart 2003-ban, ami a Chicago Sun-Timesban jelent meg december 21-én. A szellemet a Hampton kastély biztonsági kamerája csípte el, mikor az a kinyíló ajtót csukta be. A biztonsági felvételt először a kastély biztonsági őre, James Faukes látta. Faukes először azt hitte, valaki szórakozik vele, ám a korhű ruhát látva elgondolkodott, talán egy középkori lélek kísért az ódon falak közt.

Egyértelműen nem sikerült bebizonyítani, hogy a felvétel hamisítvány volna, vagy átverésről beszélünk, ám néhány momentum arra utal, hogy a kép bizony kamu. A felvételen jól látszik, hogy a szellem úgy viselkedik, élne és képes lenne fogni. A kezével, az ujjaival ragadja meg többször is az ajtót. A felvételen jól kivehető az entitás cipője is, ami nem más, mint egy tornacipő. Nem utolsó sorban pedig a lény arca ejti zavarba a szemlélőt. Sokak szerint emlékeztet Skeletorra, a rajzfilmfigurára, mert a lény arca leginkább egy csontvázmaszkhoz hasonlít. A szkeptikusok arra a tényre is rávilágítottak, egy VIII. Henrik korabeli ember honnan tudta, hogy működik egy modern tűzvédelmi ajtó?

rejtély szellem szellemfotó
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL