REJTÉLY-MISZTIKA

Az év egyik legmágikusabb napja a mai! - Este még kívánhatsz!

Szerző:
Szabó Anna
Ma ugyebár 11. hónap 11-e van. Dupla mesterszám, vagyis ez egy rendkívül erőteljes és mágikus nap. Használd ki az Univerzum kínálta energiákat, lehetőséget és mágiázz céljaid elérésnek érdekében, vagy imádkozz, mond el kívánságaidat ezen a napon és szinte garantáltan teljesülnek!


Minden szám magában hordoz egyfajta rezgést és energiát. Ezeken belül a mesterszámok – mint amilyen a 11 – a legkiemelkedőbbek. A mai napon pedig az Univerzum megnyitja energiakapuit, amivel a segítségünkre lehet, legalábbis azok számára mindenképpen, akik élnek a lehetőséggel és kihasználják ezt a rendkívül mágikus napot!

A 11-es a mennyei dolgokkal vibrál. Hiszen ez a felébredés, az isteni erő, a tudatosság, a lehetőségek száma is. Az asztrológiában a 11-es mester szám az Oroszlán és a Vízöntő numerológiai megfelelője. A Tarotban ugyancsak az Erő kártyája párosul a 11-eshez, ami az erőt, önbizalmat, határozottságot, győzelmet, a mágiát jelenti.

Mi van azokkal, akik ma születtek?

Azoknak egy felől Boldog Születésnapot! Másfelől örülhetnek, hiszen dupla mesterszámmal rendelkeznek. Vagyis ők öreg lélek, - ahogy mindenki, aki mesterszámmal született - és aki azzal küldetéssel jött a Földre, hogy hozzájáruljon az emberiség és a világ fejlődéséhez a spiritualitás, a tudomány, a vallás, vagy bármilyen más terén. Ehhez általában spiritualitást tanul, felszínre hozza előző életeit és velük együtt a tudását, illetve természetesen a rejtett képességeit is! Ám ezekért meg is kell dolgoznia, semmi sem hullik az illető ölébe vagy csak nagyon ritkán.
De olyan dinamikus lélek is lehet, akik más bolygókról vagy naprendszerből született le ide, hogy egy meghatározott küldetést teljesítsen.


Alapból azok az emberek, akiknek a születési dátumukban szerepel a 11, sokszor zsenik, kivételesen intelligensek, reformerek, magas szellemisséggel vannak megáldva, állandóan tanulnak és képezik önmagukat. Szeretnének érvényesülni a világban – és általában sikerül is – arról nem szólva, hogy sikerre és népszerűségre vannak „ítélve".

Mit tehetsz a mai napon?

• Végezz olyan rituálét, ami a céljaidnak megfelel, mert ma minden mágia és szertartás extra erős és hatásos lesz
• Írd le a kívánságaidat egy papírra és őrizd meg
• Koncentrálj a vágyaidra, vizualizáld őket
• Imádkozz az égiekhez és kérd az angyalok segítségét céljaid elérésnek érdekében

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL