REJTÉLY-MISZTIKA

Állítólag még ránézni is veszélyes erre az 5 átkozott festményre

Átkozott. Vagy éppen kísértetjárta? Nem könnyű eldönteni melyik szó illik jobban a következő 5 festményre, amely csak úgy gyártja a parajelenségeket és állítólag rájuk nézni is veszélyes. Az egyszer biztos, hogy nem ezek a leggyönyörűbb, ellenben igen bizarr festmények…

.

Egy szerelmes levél 

Na jó, látvány tekintetében kivételt képez a kép. Első ránézésre az ember nem aggódna miatta.

Austin-ban, a Driskill Hotelben tartózkodott a kis négy éves Samantha Houston, aki egy amerikai szenátor lánya volt. Egy napon játék közben ledobta a labdáját az épület díszlépcsőjén és mikor utána akart futni megbotlott és sajnos úgy esett, hogy belehalt.

De elvileg a festmény, amit Richard King készített, nem kimondottan Samanthát ábrázolja, hanem egy másik kislányt. Ám ellenére is úgy fest, hogy Samantha a festménybe költözött, vagy legalábbis hozzácsapódott. A hotel személyzete furcsa jelenségeket észlelt a festmény közelében. Volt, aki hányingerre, szédülésre hivatkozott. Mások azt érezték, mintha felemelték volna őket a levegőbe.

Az egyik leghajmeresztőbb az, hogy egyesekkel kommunikálni akart a lány és ha valaki sokáig nézi a képet, meg is változik rajta az arc.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL