REJTÉLY-MISZTIKA

A történelem 10 rejtélyesebb UFO-fotója – Lélegzetelállító felvételek!

Ha hihetünk a szemünknek, akkor ezek a képek bizonyíthatják: csakugyan léteznek idegenek. Persze nem lehet kizárni, hogy van rájuk tudományos válasz vagy valójában hamisak a képek. De mindenképpen figyelemreméltó, hiszen talán ez a történelem 10 legrejtélyesebb UFO-fotója!

Zűrzavar söpört végig 1942. február 25-én Los Angelesben, és a Nyugati Védelmi Parancsnokság jelentése homályos volt: „Los Angeles területén azonosítatlan repülőgépeket jelentettek.”

Amit azonban ezen a napon 74 évvel ezelőtt a helyszínen tapasztaltak, az ennél konkrétabb volt. Ahogy a TIME a következő héten beszámolt arról, hogy Los Angeles-i polgárok éjszaka narancsszínű fényeket láttak az égen. Csaknem két órán keresztül, egy 15 perces félelmetes csend kivételével lőtt a hadsereg a fényre.

Azoknál a lakosoknál, akik számára Pearl Harbour emléke friss volt, a támadás lehetősége - amelyet később „Los Angeles-i csatának” hívtak - nagyon is valóságosnak tűnt. De a lelőtt gépet, amelyről az L.A. Times számolt be, soha nem találták meg, és a haditengerészeti miniszter bejelentette, hogy az egész hamis riasztás volt, bár a hadsereg tisztviselői szerint valóban észlelték ellenséges gépeket a környéken.

Bármi is indította a légitámadásit, nem csoda, hogy a Los Angeles-i csata az UFO-összeesküvés-elméletek hívei fantáziáját azóta is izgatja.

Valójában csak évekkel később, 1947-ben kezdtek megjelenni az ufókról készült képek. Íme, néhány korai kép, amely megragadta azok fantáziáját, akik azt akarták - vagy féltek attól -, hogy felfedezzék, hogy mi, földlakók, talán nem vagyunk egyedül.

 

1.

A dublini TeenAge Times 1950. március 25-i száma azt állította, hogy ezek a rejtélyes tárgyak repülő csészealjak voltak.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL