REJTÉLY-MISZTIKA

A történelem 10 rejtélyesebb UFO-fotója – Lélegzetelállító felvételek!

Szerző:
Szabó Anna
Ha hihetünk a szemünknek, akkor ezek a képek bizonyíthatják: csakugyan léteznek idegenek. Persze nem lehet kizárni, hogy van rájuk tudományos válasz vagy valójában hamisak a képek. De mindenképpen figyelemreméltó, hiszen talán ez a történelem 10 legrejtélyesebb UFO-fotója!

Zűrzavar söpört végig 1942. február 25-én Los Angelesben, és a Nyugati Védelmi Parancsnokság jelentése homályos volt: „Los Angeles területén azonosítatlan repülőgépeket jelentettek.”

Amit azonban ezen a napon 74 évvel ezelőtt a helyszínen tapasztaltak, az ennél konkrétabb volt. Ahogy a TIME a következő héten beszámolt arról, hogy Los Angeles-i polgárok éjszaka narancsszínű fényeket láttak az égen. Csaknem két órán keresztül, egy 15 perces félelmetes csend kivételével lőtt a hadsereg a fényre.

Azoknál a lakosoknál, akik számára Pearl Harbour emléke friss volt, a támadás lehetősége - amelyet később „Los Angeles-i csatának” hívtak - nagyon is valóságosnak tűnt. De a lelőtt gépet, amelyről az L.A. Times számolt be, soha nem találták meg, és a haditengerészeti miniszter bejelentette, hogy az egész hamis riasztás volt, bár a hadsereg tisztviselői szerint valóban észlelték ellenséges gépeket a környéken.

Bármi is indította a légitámadásit, nem csoda, hogy a Los Angeles-i csata az UFO-összeesküvés-elméletek hívei fantáziáját azóta is izgatja.

Valójában csak évekkel később, 1947-ben kezdtek megjelenni az ufókról készült képek. Íme, néhány korai kép, amely megragadta azok fantáziáját, akik azt akarták - vagy féltek attól -, hogy felfedezzék, hogy mi, földlakók, talán nem vagyunk egyedül.

 

rejtély misztika ufo idegenek fotósorozat fotó
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL