REJTÉLY-MISZTIKA

A legveszélyesebb játék - 5 valódi bűncselekmény, ami Ouija táblákhoz kapcsolódnak

Egyesek úgy vélik, hogy az Ouija-tábla a szellemvilág egyik portálja, mások pedig azt mondják, hogy nem más, mint egy trükk, játék az egész. Bárhogy is legyen, addig valóban szórakoztató és játékos, amíg nem esik valakinek baja… csak erős idegzetűeknek ajánlott a következő 5 valóban megtörtént eset, amikor az Ouija tábla késztette szörnyű tettek elkövetésére a használóikat.

{KEPGALERIA}

5. „Tudja, hogy ki vagy "

A listán szereplő legdurvább történet Bessie Gilmore esete, aki gyermekként vette fel a kapcsolatot a démonokkal. Úgy gondolta, hogy az entitás családjához kapcsolódik, miután két nővére megbénult és meghaltak. Évekkel később Bessie megházasodott és az anyósával, Fay-el élt, aki médium volt. Egy különleges szeánsz után hazament, a tükörbe nézett és látta, hogy a sötétségből kiszabadul egy embertelen arc. Megdöbbent, és Fay felé fordult. Azt mondta neki, hogy kiabáljon, és kiáltotta: "Tudja, ki vagy!", Bessie észlelve a történéseket, a fiához rohant, és akkor látta, hogy a teremtmény Gary fölött áll. Sikerült kimenekülniük, de ezzel még a rémálmok korán sem értek véget.
1977-ben Gary Gilmore-t kivégezték két ember meggyilkolásáért, melyeket Bessie a démonnak tulajdonított, ugyanis szerintük akkor régen megszállta őt a démon. Érdekes, hogy Gary utolsói szavai a végrehajtás előtt az volt, hogy "Csináld!”.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL