REJTÉLY-MISZTIKA

A legveszélyesebb játék - 5 valódi bűncselekmény, ami Ouija táblákhoz kapcsolódnak

Egyesek úgy vélik, hogy az Ouija-tábla a szellemvilág egyik portálja, mások pedig azt mondják, hogy nem más, mint egy trükk, játék az egész. Bárhogy is legyen, addig valóban szórakoztató és játékos, amíg nem esik valakinek baja… csak erős idegzetűeknek ajánlott a következő 5 valóban megtörtént eset, amikor az Ouija tábla késztette szörnyű tettek elkövetésére a használóikat.

{KEPGALERIA}

2. „Gyújtsd fel a házat!”

Paul Carroll Stanley-ből, az angliai Durham-i városban sokszor az Ouija táblán keresztül kapott tanácsokra támaszkodott. Azonban a látszólag jó tanácsok osztogatása 2014-ben véget ért, amikor balszerencsés fordulatot vettek az események karácsony estére, amikor azt mondta Paulnak a tábla, hogy meg kell ölnie családjának szeretett Bedlington terrierjét, Mollyt. Fojtsa bele a kádba, darabolja fel, majd tűntesse el a maradványait. Carroll követte az utasításokat, és megpróbálta eltemetni a kutyáját egy kocsmában, mielőtt a maradványokat egy helyi vízelvezetőbe dobta volna…
A következő húzása az volt a táblának, hogy azt üzente az egész családnak, hogy szedálják le magukat és égessék le a házukat. Szerencsére túlélték az esetet Margaret és a lányuk Katrina is. 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL