REJTÉLY-MISZTIKA

„A dolog úgy repült, mintha nem létezne gravitáció.” - Az 5 legmeggyőzőbb UFO-észlelés a világon

Egy jelentésből kiderül, hogy a brit védelmi szakértők közel fél évszázadon át próbálták elfogni az idegeneket, hogy azok technológiáját felhasználva lopakodó bombázókat és szuperfegyvereket készítsenek. Abból szemezve kerül bemutatásra az 5 legmeggyőzőbb UFO-beszámoló:

Az Ismeretlen légifenoménák jelentés, amely három nyilvánosságra hozott fájl része, azt állítja, hogy a RAF „különösen érdekelt minden olyan új technológia iránt, amely hasznos lehet a programjaik számára. . . A meghajtás, a lopakodás és minden új elektromágneses technológia különösen érdekes. ”

1947 és 1997 között titokban futott a Honvédelmi Minisztérium projektje, amely nyomon követte és összegyűjtötte az UFO -kkal kapcsolatos bizonyítékokat, míg egy külön részleg feladata volt a jelentések leleplezése és a közvéleménynek az idegen látogatók eszméjébe vetett hitének minimalizálása.

Minden bizonnyal az „idegen űrhajók megfigyelésének” többsége kóbor meteorológiai léggömböknek, felhőknek, meteoroknak és más természeti jelenségeknek tulajdonítható.

De van néhány olyan észrevétel, amelyet nem lehet ilyen könnyen megmagyarázni.

Íme, minden idők öt legmeggyőzőbb UFO -észlelése:

 

Az Ariel jelenség

1994. szeptember 14 -én a zimbabwei ruwai Ariel iskola volt az állítólagos UFO -leszállás helye.

Mintegy 62 diák volt tanúja az eseménynek, és arról számolt be, hogy több idegen lény kiszállt a gépből, és a szemükbe nézve kommunikált velük.

Az egyik gyermek egy interjújában azt mondta, hogy az egyik „ijesztő” lény üzenetet vetített az elméjébe, miszerint az emberiség kárt okoz a Földnek a technológia túlzott használatával.

A történetet akkoriban széles körben ismertették, de az érdeklődés hamar elhalványult.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL