REJTÉLY-MISZTIKA

„A dolog úgy repült, mintha nem létezne gravitáció.” - Az 5 legmeggyőzőbb UFO-észlelés a világon

Egy jelentésből kiderül, hogy a brit védelmi szakértők közel fél évszázadon át próbálták elfogni az idegeneket, hogy azok technológiáját felhasználva lopakodó bombázókat és szuperfegyvereket készítsenek. Abból szemezve kerül bemutatásra az 5 legmeggyőzőbb UFO-beszámoló:

Az Ismeretlen légifenoménák jelentés, amely három nyilvánosságra hozott fájl része, azt állítja, hogy a RAF „különösen érdekelt minden olyan új technológia iránt, amely hasznos lehet a programjaik számára. . . A meghajtás, a lopakodás és minden új elektromágneses technológia különösen érdekes. ”

1947 és 1997 között titokban futott a Honvédelmi Minisztérium projektje, amely nyomon követte és összegyűjtötte az UFO -kkal kapcsolatos bizonyítékokat, míg egy külön részleg feladata volt a jelentések leleplezése és a közvéleménynek az idegen látogatók eszméjébe vetett hitének minimalizálása.

Minden bizonnyal az „idegen űrhajók megfigyelésének” többsége kóbor meteorológiai léggömböknek, felhőknek, meteoroknak és más természeti jelenségeknek tulajdonítható.

De van néhány olyan észrevétel, amelyet nem lehet ilyen könnyen megmagyarázni.

Íme, minden idők öt legmeggyőzőbb UFO -észlelése:

 

Rendlesham-erdei incidens

Az 1980 -as években Rendlesham közelében, Suffolkban, az USAF RAF Woodbridge -i bázis közelében.

A megfigyelések akkor kezdődtek, amikor egy biztonsági őrjárat a RAF Woodbridge keleti kapuja közelében meglátta a fényeket, amelyek láthatóan leereszkedtek a közeli Rendlesham-erdőbe.

A járőrök kivizsgálásra indultak, azt gondolva, hogy egy repülőgép esetleg kényszerleszállást hajt végre, de egy izzó, fémes megjelenésű, színes fényű objektummal találkoztak.
Ahogy közelebb értek a tárgyhoz, úgy tűnt, hogy eltávolodik, és "az állatok egy közeli gazdaságban őrjöngtek."

Másnap reggel a katonák visszatértek az erdőbe, és három kis lenyomatot találtak a földön, háromszög alakban, valamint égési nyomokat és törött ágakat a közeli fákon.
A bázisparancsnok -helyettes, Charles Halt alezredes is meglátogatta a helyszínt, és az ekkor kapott sugárzási értékek valamivel magasabbak voltak, mint a normál háttérsugárzás felett elvárhatóak.

Míg a szkeptikus elemzések azt sugallják, hogy a „furcsa fények” csupán egy közeli világítótoronyból származtak, és hogy a mélyedések a talajban nyulak munkái voltak, sokan -

köztük Halt alezredes - is azt állítják, hogy valami nagyon furcsa történt Rendlesham-erdőben 1980 decemberében.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL