REJTÉLY-MISZTIKA

„A dolog úgy repült, mintha nem létezne gravitáció.” - Az 5 legmeggyőzőbb UFO-észlelés a világon

Egy jelentésből kiderül, hogy a brit védelmi szakértők közel fél évszázadon át próbálták elfogni az idegeneket, hogy azok technológiáját felhasználva lopakodó bombázókat és szuperfegyvereket készítsenek. Abból szemezve kerül bemutatásra az 5 legmeggyőzőbb UFO-beszámoló:

Az Ismeretlen légifenoménák jelentés, amely három nyilvánosságra hozott fájl része, azt állítja, hogy a RAF „különösen érdekelt minden olyan új technológia iránt, amely hasznos lehet a programjaik számára. . . A meghajtás, a lopakodás és minden új elektromágneses technológia különösen érdekes. ”

1947 és 1997 között titokban futott a Honvédelmi Minisztérium projektje, amely nyomon követte és összegyűjtötte az UFO -kkal kapcsolatos bizonyítékokat, míg egy külön részleg feladata volt a jelentések leleplezése és a közvéleménynek az idegen látogatók eszméjébe vetett hitének minimalizálása.

Minden bizonnyal az „idegen űrhajók megfigyelésének” többsége kóbor meteorológiai léggömböknek, felhőknek, meteoroknak és más természeti jelenségeknek tulajdonítható.

De van néhány olyan észrevétel, amelyet nem lehet ilyen könnyen megmagyarázni.

Íme, minden idők öt legmeggyőzőbb UFO -észlelése:

 

A Japan Air Lines 1628-as járata

1986 novemberében a Párizsból Tokióba tartó JAL teherrepülőgép személyzete két ismeretlen repülőgépet látott árnyékban Izland és Alaszka között.
A személyzet tapasztalt személyzetből állt, és mindannyian egyetértettek abban, hogy amit látnak, valami légi jármű.

Az azonosítatlan négyzet alakú vagy esetleg cső alakú hajó hajtóművei világítottak, és megközelítésnél ténylegesen felmelegítették a JAL jumbo kabinját.

A jumbo kapitánya Kenju Terauchi volt vadászpilóta, több mint 10 000 órás repülési tapasztalattal rendelkezett.

Az egyik mesterségről azt mondta: „A dolog úgy repült, mintha nem létezne gravitáció. Felgyorsult, majd megállt, majd a mi sebességünkkel, felénk repült, így számunkra úgy tűnt, hogy mozdulatlanul állna. A következő pillanatban irányt váltott... Más szóval, a repülő tárgy legyőzte a gravitációt. ”

Valamivel később egy harmadik, nagyobb méretű hajó is rövid időre csatlakozott a 747 repülési útvonalához.

A radarvisszanézések kétértelműek voltak, a polgári és katonai állomások eltérő eredményeket közöltek.

A megfigyelés körülbelül 50 percig tartott. Az incidens után Terauchi kapitányt hosszú pihenőre küldték, csak évekkel később tért vissza repülési feladataihoz.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL