REJTÉLY-MISZTIKA

9 meglepő dolog a bolygónk kapcsán, amiről még eddig talán te sem hallottál

Amikor bolygónkról van szó, úgy gondoljuk, hogy eleget tudunk róla. Az igazság az, hogy a modern technika eszközei ellenére sem tudunk még róla mindent. Például a Földet a kék bolygónak hívjuk, bár a tudósok úgy vélik, hogy nem is volt mindig kék. Mint ahogy jó esélyünk van arra, hogy 2019-ben egy újabb mini jégkorszak köszöntsön be. Tudni akarod a többi dolgot is, amiről nem tudsz?

A mini jégkorszak következhet be 2019-ben

Rendszerint a Napnak a foltjai felszínén jelzik, hogy egy a csillag aktív fázisban van. De ismeretlen okok miatt néha elkezdenek eltűnni, a Nap felszínét simán és üresen hagyva. Már a 15. században is bekövetkezett egy úgynevezett mini jégkorszak, ami hatalmas éghajlatváltozást okozott a Földön, ami Izland és Finnország lakosságának egyharmadát érintette. Abban az időben a vikingeknek el kellett hagyniuk Grönlandot, mert rendkívül alacsony hőmérsékletű lett terület. A kis jégkorszak évszázadokon át tartott a 19. század végéig.

Napjainkban a tudósok ugyanazt a napsugárzást észlelik, és úgy gondolják, hogy a csillag hűvös fázisba kerül, ami 2019-ben újabb mini jégkorszakot eredményezhet a Földön.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL