REJTÉLY-MISZTIKA

9 baromira hátborzongató igaz történet a démoni megszállásról

Szinte mindenki látta az Ördögűző című filmet. Gondolnád, hogy igaz történet? Ezt a 9 szörnyen ijesztő démoni megszállást mind igaz történetnek tartják. Némelyiküket igen jól dokumentálták, és több szemtanú is megerősítette a látottakat. Épp ettől olyan félelmetes, hiszen ez azt jelenti: démonok bizony léteznek.

Mindenkinek a magánügye, hisz-e a démonokban vagy sem, de attól még iszonyatosan sokkoló ez a 9 démoni megszállásról szóló történet:

Amy Stamatis

Amy Stamatis normál életet élt ápolónőként a baptista egészségügyi orvosi központban, Little Rock-ban (Arkansas). Volt egy szerető férje, aki mindenben támogatta, és a gyerekei imádták. Egy nap kiugrott az ablakon és deréktól lefelé megbénult. Esküszik, hogy aznap Ő nem ugrott ki az ablakon. Az egész egy tipikus munkahelyi napon kezdődött. Miután elhagyott egy szobát, hogy visszatérjen az állomására, azon kapta magát, hogy céltalanul kóborolt a kórház termeiben. Az orvosok az epilepsziát, a skizofréniát és a porfíriát (ritka kémiai egyensúlyhiány) okolták. Cindy Lawson pünkösdi evangélista azonban mást látott: démonokat. Amint hallott Stamatis történetéről, Lawson felkereste a családot, és elűzte a gonosz erőket.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL