REJTÉLY-MISZTIKA

8 kórházi dolgozó mesélt a természetfelettinek mondható élményéről

A kórházak a születés és a halál a színterei. Minden áldott nap. Éppen ezért tele lehetnek paranormális jelenségekkel, természetfelettinek mondható eseményekkel. Bőven tudnak erről mesélni az ápolók és ez a 8 ember meg is osztotta legparásabb tapasztalatait.

A Reddit közösségi oldalon mesélte el ez a 8 kórházi dolgozó a hátborzongató, paranormális tapasztalatait:

Egy utolsó étkezés

Törölt Reddit-felhasználó:

"Volt, hogy egy idős hölgy mentővel érkezett, közel állt a halálhoz. Nem volt családja, akit értesíthettünk volna. A kórház tele volt, ezért éjszakára az intenzíven tartottuk.
Ismét a halál közelében volt. Amikor láttál elég embert meghalni, nincs semmi kétség, és már majdnem ott volt. Csak lekapcsoltuk a villanyt, és szemmel tartottuk a monitorját, alapvetően arra várva, hogy meghaljon.

Körülbelül egy óra múlva a szobája ajtaja előtt állt. Felkelt és felvette az összes ruháját. Mindannyian megvoltunk lepődve. Az egyik nővér elment ellenőrizni, és azt mondta, hogy éhes. Adtunk neki enni és beszélgetett egy kicsit a személyzettel. Körülbelül egy óra múlva elmondta nővérének, hogy fáradt és vissza akar feküdni. Segítettünk visszafeküdni az ágyba, és 30 percen belül meghalt. "

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL