REJTÉLY-MISZTIKA

8 kísértetiesen elhagyatott bevásárlóközpont - Hátborzongató képsorozat!

Miért zárnak be a hatalmas és szebbnél szebb plázák? A folyamatosan ingadozó gazdaság miatt, mert nem bírják felvenni a versenyt a még szebb és még modernebb bevásárlóközpontokkal, némelyik pedig tűz vagy más katasztrófa áldozatául esik. Mi történik ezután a pláza csontvázakkal? Hátborzongató és elhagyatott hellyé válnak, mint ez a 8 kísértetiesen elhagyatott bevásárlóközpont.

Randall Park Bevásárlóközpont, Észak-Randall, Ohio

A Randall Park Mall annyira fontos volt a North Randall város lakóinak, hogy az önkormányzati pecsétben is szerepelt. A "városon belüli városként" elképzelt bevásárlóközpont csúcsszakemberek építették és 1976-ban megnyílt meg. A nyitóünnepségen Dina Merrill színésznő is részt vett. Akkoriban ez volt a világ legnagyobb bevásárlóközpontja, 200 bolttal, mellette egy 14 emeletes lakóházzal, két 20 emeletes irodaépülettel, három mozival plusz egy előadó-művészeti központtal. A városi lakosságból 5 ezer fő tette ki az alkalmazottak számát.
De végül ez is szép lassan hanyatlani kezdett, 2001-től egyre szegényesebbek voltak az eladások. 2003-ra a bevásárlóközpont fele üres volt. Ezt a plázát is megpróbálták felújítani a tulajdonosok, de nem mentek sokra vele. 2009-ben bezárult, és a kollégium költözött együtt két másik fennmaradó boltokba. 2014 márciusában bejelentették, hogy az üres bevásárlóközpontot lebontják egy ipari park számára.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL