REJTÉLY-MISZTIKA

8 átkozottul ijesztő találkozás a szellemekkel – Nem is akárhol, hanem az autópályán!

Világszerte több száz ember osztotta meg az autópályán átélt szellemtörténetét, ebből most 8-at te is elolvashatsz! Bizonyos autópályákat egy-egy szellem kísért, aki borzalmas körülmények között hunyt el. Mások pedig csak hébe-hóba láttak szellemet az úton haladva. Vajon miért vonzza az autópálya vagy főút a szellemeket?

Ezek a legfurcsább autópályával kapcsolatos szellemtörténetek a világ minden tájáról:

Feltámadás Mária

A "Feltámadás Mária" szelleme állítólag idegenektől kért fuvart. Sokan arról számolnak be, hogy mezítláb, fehér ruhában sétált a chicagói Archer úton, amelyet a 171-es államközi autópályának is hívnak, a Feltámadás temető közelében.

Egyesek szerint Mary Bregovy lehetett, egy fiatal lengyel nő, aki 1934-ben meghalt autóbalesetben. Mások szerint Anna "Marija" Norkus volt az, aki 1927-ben autóbalesetben életét vesztette, amikor egy táncos estéről hazafelé tartott.

Brad Steiger, a Valódi szellemek, a nyugtalan szellemek és a kísértetjárta helyek írója elmondta: „Amikor az emberek haza felé tartanak, arra kéri őket, hogy álljanak meg az Archer Avenue temetői kapuja előtt. Kiszáll a kocsiból, átfut az úton és eltűnik a kapuban.

A legtöbb ember arról számol be, hogy viharos vagy havas éjszakákon látta a Feltámadás Máriát, bár az időjárási körülmények nem befolyásolják őt.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL