Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 természetfeletti képesség, amivel csak a boszorkányok és a különleges emberek bírnak

Szerző:
Szabó Anna
Boszorkányok, tibeti szerzetesek, indiai guruk és X-menek. Szóval akadnak közöttünk olyan különleges emberek, akik különböző természetfeletti képességet kaptak a születésükkor, esetleg egy baleset során. Hogy miért? Csak az Isten tudja, ne is firtassuk. Mint ahogy azt se, hogy ez áldás vagy átok, mert nekünk, akiknek nincs, nagyon vágyunk rá, míg ők lehet, inkább szabadulnának tőlük, ettől a 7 fantasztikus képességtől!

Telekinézis/Pszichokinézis

A telekinézis, avagy pszichokinézis az anyagrészecskék, illetve testek mozgatását jelenti fizikai érintkezés nélkül. Vagyis tárgyak, személyek mozgatása gondolat által.
Idetartozik még mindennemű tárgyi beavatkozás, fizikai erő kifejtése nélkül, például az Uri Geller féle kanálhajlítás, továbbá, forgatás, törés, lebegtetés, minden, aki ilyen képességgel bír, aligha ismer lehetetlent.
A telekinézis kicsivel gyakoribb képesség, és ha már azt írják vele kapcsolatban „A jelenség azonban tudományosan elfogadható körülmények között kutatható.” akkor az majdnem azt jelenti, hogy nyugodtan elhiheted, hogy nem csak Neo meg Jean Grey képes erre.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL