Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 olyan találkozás a tündérekkel, amelyekből az derült ki: nem mindegyik kedves és cuki

Szerző:
Szabó Anna
Talán azt gondolod, hogy mindent tudsz a tündérekről, igaz? A TV-ben látott apró, cuki, kedves és szépséges lények általában a Disney által ihletett kitalációk. A 18., 19. és 20. század elején a tündérek olyanok voltak az emberek számára, mint a Nagyláb. A tündérekkel szembeni modern szkepticizmus ellenére továbbra is furcsa, zavarba ejtő találkozásokról és észlelésekről számolnak be.

Ebből 7 beszámolóból az derül ki, hogy nemcsak kedves és szépséges tündérek létezhetnek:

Feljegyzés a Tündérkutató Társaságtól

Valamikor 1937 körül az angliai Fairy Investigation Society (Tündérkutató Ttársaság) - igen, valóban volt ilyen! - levelet kapott egy fiatal nőtől, aki nagyon furcsa találkozást tapasztalt, amikor egy gloucesteri régi házban tartózkodott. A ház kertje a Birdlip bükkösök erdőjéhez kapcsolódott.

Egy nap hajmosás után a fiatal nő kiment a napra, hogy megszárítsa haját. Aztán furcsa módon megrándult a haja. Megfordult, hogy megnézze miért, és meglátott benne egy 23 centiméter magas, rettenetesen csúnya és ráncos férfit, aki beleakadt a hajába. A bőre barna volt, és magas, nyikorgó hangon panaszkodott, hogy a nőnek nincs joga ott lenni. De abban a pillanatban, amikor kiszabadította magát, eltűnt.
 

rejtély misztika tündérek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL