REJTÉLY-MISZTIKA

7 megmagyarázhatatlan rejtélyes repülőgép baleset

Különös fénypontok követték, mielőtt lezuhant. Hirtelen eltűnt a radarról, majd két év múlva megkerült. Ilyen és ezekhez hasonló esetek történtek egyes repülőgép járatokkal. Azon kívül, hogy a mind a 7 roppant rejtélyes és a mai napig megmagyarázhatatlan, még egy dolog közös: hogy senki sem élte túl a katasztrófákat.

Silkair 185

1997. december 19-én szállt fel Jakartából 97 utassal, és 7 fős legénységgel. A járat Szingapúrba tartott, de járat Szumátra déli részén, a Muszi folyóba zuhant. Nem maradt túlélő.

Az indonéziai nemzeti szállításbiztonsági bizottsága nem tudta megfejteni, hogy miért zuhant le a repülőgép, mert nem találtak elegendő bizonyítékot. Ugyanakkor a vizsgálatban az amerikai nemzeti szállításbiztonsági testület is helyet kapott, akik arra jutottak, hogy a fekete doboz a működése röviddel a gép hirtelen ereszkedése előtt fokozatosan leállt, de a hangfelvevő része tovább működött vagyis áramszünet okozhatta a problémát. Ellenben az amerikai testület arra jutott, hogy a repülőgép vezérlését szánt szándékkal manipulálták, vagyis nem baleset történt.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL