REJTÉLY-MISZTIKA

7 halálosan félelmetes és megtörtént parás sztori a halottasházakból

Az olyan melók, mint amilyen a temetkezési vállalkozó és kórboncnok bizony erős gyomrot, idegzetet és lelket kíván. Egyeseknek ez teljesen átlagos munka, míg másoknak… sokkoló is lehet. Akadnak olyanok, akik életre szóló leckét kaptak a szellemvilágtól és a paranormálistól, mert olyan félelmetes, lehetetlennek látszó és vérfagyasztó élményben volt részük. Mondunk is 7 ilyen valódi történetet…

2. Segítség

Egyik éjjel a munkatársammal a halottasházba kellett mennünk. Nálunk a proszektúra egy kis fagyasztó, ami az alagsorban található és borzalmas szaga van ott. Ráadásul nehéz oda bejutni. Egy testet kellett betolnunk a rámpán, és azon vitatkoztunk a kollégával, hogyan merre forduljunk vele, hogyan csináljuk.

Szerencsésen megoldottuk, majd elkezdtük kitölteni a papírokat, amikor furcsa zajokat hallottunk. Az ajtó felé fordultunk. „Hallottad ezt?” – kérdezte a munkatársam, mire azt feleltem, igen. Kirázott a hideg, a karomon felállt a szőr, amikor valaki segítségért kiáltott a fagyasztóból. Egymásra néztünk, majd kirohantunk.

 Pár nappal később elmeséltük a történetet az egyik munkatársunknak, egy nővérnek, aki ugyanazon az emeleten dolgozik. Elmondta, hogy vele is előfordult hasonló eset. Manapság, hogyha egyedül kell lemennem, akkor megpróbálok olyan gyors lenni, amennyire csak lehetek.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL