REJTÉLY-MISZTIKA

6 tényleg megtörtént eset, amelyben a túlvilágról telefontaknak az élőknek - Veled is megtörténhet!

Mit szólnál, ha egy szeretett rokonod felhívna a túlvilágról? Ha rád telefonálna az eltávozott férjed azzal, hogy szeret? Ha a nagymamád csörgetne meg, mert van valami fontos mondanivalója? Sokkot kapnál, ugye? Ezek alapján gondolhatod, hogy azok mit éreztek, akikkel már történt hasonló! Hoztunk neked 6 igaz történetet arról, amikor a holtak felhívták az élőket!

 

A szellemvadászok és EVP szakértők úgy tartják, hogy a szellemek képesek lenyomatot hagyni elektromos készülékeken, vagy akár azon keresztül kommunikálni, telefonálni vagy smst küldeni. Elvileg azért, mert ezek a kísértetek olyan frekvencia tartományban rekedtek, amely kompatibilis sok elektronikai műszerek vételi frekvenciájával. Hogy mi célból telefonbetyárkodhatnak? Nem nehéz kitalálni… üzenetük van az élők számára, figyelmeztetni akarják, vagy elszeretnének búcsúzni.

 

Végső búcsú

2008.szeptember 12-én amikor a Chatworth kerületében egy vonat haladt át és ami Los Angelesben összeütközött egy másik tehervonattal. Az egyik utas, Charles E. Peck, aznap 04:22 körül halhatott meg és másik 100 ember a balesetben.
Azonban Peck története nem ért véget. 11 óra után, amikor még nagyban dolgoztak a mentőcsapatok, Peck családja a férfi mobiljáról számos hívást kaptak. A menyasszonya, a mostohaanyja, a testvére, a húga és az ő fia. A statikus zajtól nehezen, de hallották a hangját, ugyan nem értették mit mond. Onnantól kezdve rövid időn belül megtalálták a testét. De a telefonját soha…

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL