REJTÉLY-MISZTIKA

6 jel, ami arra utal, hogy nyakunkon a világvége - Üzennek a világ eseményei!

Megjósolta már Nostradamus, a maják, a Biblia, néha még a tudósok is egy-egy aszteroida rémhírével. De még élünk. Vajon meddig? Sokak szerint ez már a finálé, legalábbis erre utal ez a 6 jel is az utóbbi években, amelyek próféciákon, a Bibliai utalásain és a szakértők szavain alapszik. Már azok is kezdenek ezzel egyetérteni, akik még csak nem is vallásosak.  Úton van a III. világháború, az Antikrisztus? A jelen világ eseményei mintha ezeket támasztanák alá… 

6. Az utolsó pápa 

Létezik egy úgynevezett Malakiás-lista, amin a történelem során a Földön uralkodó pápák neveit tartalmazza, és egy-egy jellemzőt. A későbbi Szent Malakiást 1139-ben II. Ince pápa Rómába hívta, hogy számoljon be az eljövendő pápákról szóló rejtélyes mondatairól. A pápai lista 112 rövid, rejtélyes latin frázist foglal magába, amelyek a római katolikus pápákra utalnak, kezdve az 1143-1144 között uralkodó II. Celesztintől. Ezek a leírások főként a katolikus egyházfők családjának címerére, személyükre, származásukra, vagy a pápaságuk alatti jelentős eseményekre utalnak. Ezt az iratot a pápai levéltárban helyezték el, és legközelebb csak 1590-ben vették elő, amikor a bencés rendi Arnold Wion újra felfedezte.

A kutya pedig ott van elásva, hogy a korábban lemondott XVI. Benedek a 111. pápa volt 1139 óta. A jelenlegi pedig az utolsó…? Ráadásul a jóslat XVI. Benedeket az utolsó előtti pápának állítja be, akit a „Gloria Olivae”, vagyis „Az olajfa dicsősége” mondattal írt körbe. Érdekes, hogy 2011 őszén Benedek pápa az izraeli miniszterelnöktől Benjamin Netanjahu a Vatikán és a zsidó állam közötti virágzó kapcsolatok szimbólumaként egy több száz éves olajfát kapott… hát nem különös?

A XVI. Benedekre utaló olajág után ekképp zárul a jóslat: „Az Anyaszentegyház utolsó üldözése idején Péter, a római fog uralkodni. A juhokat sok szorongattatás közepette fogja legeltetni. Ezután a Hét domb városát elpusztítják, és a rettenetes Bíró megítéli népét. Vége.”

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL