REJTÉLY-MISZTIKA

6 csoda a Bibliából, ami elég nagy kunszt lenne, ha csakugyan megtörténtek – Te mennyit ismersz belőlük?

A Biblia tele van csodálatos csodákról szóló mesékkel, a régi és az újszövetségben is vannak ilyenek. Ott van például Jézus feltámadása. A legtöbb nyugati ember ismeri ezeket a csodákat, akár vallásos nevelésben részesült, akár nem. Ez a lista a Bibliában leírt hat elképesztő csodát eleveníti fel.

Vajon csakugyan megtörtént ez a 6 csoda, amiről szó van a Bibliában?

Jézus démonokat űz

Emlékszel az ördögűzőre? Ijesztő, igaz? A papoknak rengeteg mindenre kellett figyelniük, hogy rávegyék a démont a távozásra. Hónapokig is tarthatott. Persze a démonok által megszállt ember sokak szerint csak mentális betegségben, valószínűleg skizofréniában szenvedtek. Mindenesetre Isten Fiának könnyű dolga volt, aki egyszerűen azt mondta nekik, hogy hagyják el a férfit, akit kínoznak. Egyszer egy ilyen esetben könyörögtek a démonok, hadd menjenek be egy közeli disznócsordába, és Jézus megengedte nekik. Erre a csorda megőrült, és egy domboldalról a tengerbe tódultak, és mind megfulladtak.

A legfantasztikusabb az, hogy a démonoktól megszállott férfit úgy írják le, mint aki vadul rohangál a dombokon, őrülten sikoltozik, szétszakítja a láncokat, amelyekkel az emberek megpróbálták megfékezni.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL