REJTÉLY-MISZTIKA

6 boszorkány, illetve szellemlakta város és falu a nagyvilágban

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy ahol jelenleg élsz egy boszorkány és szellemlakta város, illetve falu? Még ez is megtörténhet veled! Mindenesetre hoztunk 6 ilyen kirívó példát a nagyvilágból, ahol tutira belefuthatsz egy boszorkányba vagy szellembe! Ha kell az adrenalin löket, ezekre a helyekre látogass el!

{KEPGALERIA}

Canewdon

Canewdon Kelet Angliában található és csak úgy hívják ezt a falut, hogy „Boszorkány ország". A falu egykori legismertebb alakja a 19. században James Murrell volt, aki népgyógyító és próféta volt. Azt prófétálta, hogy Canewdon tele lesz boszorkányokkal az örökkévalóságig.
Van is egy legenda arról, hogyha a helyi Szent Miklós templom tornyáról leesik egy kő, akkor egy boszorkány meghal, és egy másik foglalja el a helyét.
Egy másik legenda szerint pedig ha óramutató járásával ellentétesen jársz a Szent Miklós-templom körül vagy a sírok körül udvarán a Halloweenkor, megjelenik az ördög. Más verzió szerint a boszorkányok és a szellemek fognak megmutatkozni. Igaz vagy sem, de a helyi rendőrség mindig igyekszik Halloweenkor távol tartani az embereket a templomtól.
Mindenestre azt tények támasztják alá, hogy a faluban rengeteg boszorkánypert és kivégzést hajtottak végre a 16. és 17. században.
George Pickingill egyike Canewdon leghíresebb varázslóinak, aki előszeretettel celebrált szertartásokat fekete mágiával és híresen nagy ördögimádó volt a 20. század elején.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL