REJTÉLY-MISZTIKA

6 boszorkány, illetve szellemlakta város és falu a nagyvilágban

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy ahol jelenleg élsz egy boszorkány és szellemlakta város, illetve falu? Még ez is megtörténhet veled! Mindenesetre hoztunk 6 ilyen kirívó példát a nagyvilágból, ahol tutira belefuthatsz egy boszorkányba vagy szellembe! Ha kell az adrenalin löket, ezekre a helyekre látogass el!

{KEPGALERIA}

Bara-Hack

A legenda szerint a Bara-Hack-ban élt pár Rhode Islandről jött walesi család 1780-ban. Aztán a falu 1890-ban teljesen elnéptelenedett. Bara-Hack helyileg északkelet Connecticut környékén található és napjainkban is üres. Csak egy dolog maradt érintetlen, méghozzá a temető. Talán emiatt is kapta a falu a „Kísértetieshangú falu” nevet.
Sok látogató számolt be arról Bara-Hack romjai között, hogy kifejezetten hallják az egykori város lakóit. Szellemlovak, szellemkutyák és szellemsertések hangját hallották és mindent olyan, ami egy zajos falu hangját idézheti.
Sőt, rengetegen állították azt, hogy fényes gömböcskéket láttak a temető körül. 1971-ben, egy paranormális kutató Paul Eno jelentette, hogy látott egy szakállas arcot lebegni a temető egyik sírköve fölött. Bár általánosan azt tartják, hogy a Bara-Hack gazdasága összeomlott, egyesek szerint egy rossz átok végzett a lakosokkal. Mára Bara-Hack magántulajdonba került, és a jelenlegi tulajdonos nem nagy rajongója a rejtély vadászoknak.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL