REJTÉLY-MISZTIKA

6 boszorkány, illetve szellemlakta város és falu a nagyvilágban

Mit szólnál, ha kiderülne, hogy ahol jelenleg élsz egy boszorkány és szellemlakta város, illetve falu? Még ez is megtörténhet veled! Mindenesetre hoztunk 6 ilyen kirívó példát a nagyvilágból, ahol tutira belefuthatsz egy boszorkányba vagy szellembe! Ha kell az adrenalin löket, ezekre a helyekre látogass el!

{KEPGALERIA}

Cinco Saltos

Az argentínai Cinco Saltos igen rossz névnek örvend. A Rio Negro régióban található várost bizony kevés napfény éri és emiatt úgy hírlik, hogy ez a sötétség alkalmas arra, hogy elrejtse a boszorkányokat a kíváncsiskodó szemek elől. Emiatt hívják sokan „Boszorkány Városnak”.
Persze a rossz hírnevet néhány különösen történet is megalapozta. Az egyik szerint, a város felújító munkások találtak egy 12 éves lányt a felújítandó részeken a temetőben. Bár a lány elvileg 70 éve meghalt, a teste alig indult bomlásnak. Ráadásul a lány eredetileg le volt láncolva a koporsóban.
A város lakói megijedtek, mert nagyon úgy tűnt, hogy a munkások megszakítottak egy folyamatban lévő szertartást. Nem sokkal később látták a lány szellemét a temetőnél.
Más történetek pedig a város közelében található Pellegrini tóról szólnak, ahol állítólag a boszorkányok gyermekáldozatokat hajtottak végre. Azóta a tónál is lehet éjjelente sikolyokat hallani.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL