REJTÉLY-MISZTIKA

5 valóban megtörtént paranormális esemény, amelynek még a rendőrség is szemtanúja volt

Ez már azért több mint bizonyíték, nem igaz? Rendőrök, akik a saját szemükkel láttak szellemeket, démonokat, láthatatlan és megmagyarázhatatlan eseményeket. Több száz oldalas hivatalos dokumentumok születtek egyes esetekről, amikor csak vizsgálódtak, de megmagyarázni semmit sem tudtak. Mert a paranormális bűntettek és bántalmazásuk már nem az ő asztaluk. Hoztunk 5 ilyen valóban megtörtént paranormális esemény-csemegét!

{KEPGALERIA}

Misztikus hangok

2015-ben a 25 éves Jennifer Groesbeck úton volt hazafelé 18 hónapos kislányával, Lily-vel, amikor autója neki ment egy betonkeverőnek (hogyan és miként ne kérdezd) és fejjel lefelé zuhant be a folyóba. Egy halász észlelte a roncsot a vízben minety 14 órával később, és azonnal hívta a rendőrséget. Tyler Beddoes tisztviselő volt az első, aki eljutott a helyszínre, majd három másik kollégája, akikkel azonnal beugrottak a vízbe, hogy lássák, vannak-e túlélők. Ekkor mind a négy férfi egy női hangot hallott, amint az hívja őket. Siettek is mint az őrültek, hogy kimentsék a segítségkérő nőt a kocsiból, csakhogy Jennifer Groesbeck halott volt,és mint kiderült már elég régen. Ellenben kislánya, Lily ott lógott fejjel lefelé, szerencsére a fagyos víz fölött. Lily akkor eszméletlen volt, de túlélte a balesetet.
A rendőrtisztek azóta se tudják, honnan származhatott a titokzatos hang, de hiszik, hogy az volt a célja, hogy mielőbb bejussanak a vízbe, és megmentsék Lily életét.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL