REJTÉLY-MISZTIKA

5 titokzatos ókori civilizáció, amelyekről nem valószínű, hogy hallottál

Az ókori egyiptomiakról szinte mindenki hallott, ahogy a majákról, inkákról is, bár azért őket sem ismerjük teljes egészében és rengeteg kérdés van még velük kapcsolatban is. De még több merül fel a következő 5 civilizációval kapcsolatban, akik hirtelen, szokatlan körülmények között tűntek el, illetve sajnos kevés lelet maradt fenn utánuk, ami mesélhetne róluk.

Alig tudnak valamit a történészek erről az 5 titokzatos ókori civilizációról:

Sillák

Silla egyike volt Korea három királyságának. Amíg létezett szinte állandóan hadban állt a másik két koreai királysággal, Kogurjóval és Pekcsével. A Silla civilizáció, amely annak ellenére, hogy több mint ezer éve uralkodott Koreában, nagyon kevés érintetlen csontvázat hagyott hátra a félsziget talaja miatt.
Az egyik teljes csontváz egy fiatal nőé volt, akinek groteszk hosszúkás koponyája volt, ami a régészek szerint természetes jelenség volt.
A Silla kultúra mindig is gazdag civilizáció volt, fejlett ipar és pezsgő tudományos élettel. Főleg a fémművesség, az arany megmunkálásához kapcsolódó tudományok világszinten is kiemelkedő volt.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL