Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 sorozatgyilkos, akik titkosírással leplezték tetteiket - Hátha Te megfejted őket!

Szerző:
Szabó Anna
Mivelhogy a szakértőknek még mindig nem sikerült megfejteniük az összeset, pedig nem mostanában történt esetekről van szó. Sötét és rejtélyes gyilkosságok ezek, ahol állítólag az elkövető rejtjeles üzenetekben írta meg a tetteit vagy éppen a személyazonosságát. Van, ahol sikerült megfejteni ezeknek a zseniális, de bűnös elméknek a rejtélyjeles leveleit, de még mindig maradtak megoldatlan bűnügyek! Talán te képes leszel megfejteni őket!

{KEPGALERIA}

A zodiákus gyilkos levelei

Azt hiszem már mindannyian halottunk a zodiákus gyilkosról a filmnek köszönhetően. Ő este a leghíresebb és a legrejtélyesebb az amerikai bűnügyben. Az 1960-70-es évek fordulóján tevékenykedett a névtelen merénylő és öt emberrel biztosan Ő végzett, többet megsebesített, de a sajtónak küldött levelei azt sugallják, hogy 37 embert ölt meg, de erre nincs bizonyíték.

Mint azt tudjuk, imádott a sajtónak levelet küldeni és ezzel bosszantani a rá vadászó rendőröket. Azért lett ő a zodiákus gyilkos, mert négy levelet titkosírással ír, amiből eddig csak egyet sikerült biztosan megfejteni.

A leghíresebb és egyben legizgalmasabb levele a Z340-es, ami kézzel írt betűkből és szimbólumokból áll. A gyilkos állítása szerint tartalmazza valódi személyazonosságát is.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL