REJTÉLY-MISZTIKA

5 pontos jóslás etikett - Beválik-e és kihez menj, meg minden, amit a jósoltatásról tudnod kell!

Imádjuk a jövőnket böngészni a világhálón.  Alig akad olyan nő, aki ne lenne kíváncsi a jövőjére, a sorsára, a szerelmi életére, mindenre, amit csak megtudhat. De kihez érdemes lenni jósoltatni? Mi jósolhatunk magunknak? Egyáltalán beválik? Az 5 pontos jóslás etikett remélhetőleg minden kérdésedet megválaszolja!

4. Mennyit tudhatunk meg a jóslásból?

Vajon mindig szabad a rablás és annyit bogarászunk ki a jövőnkből, amennyit csak lehetséges? Vagy amennyit az Isten, istenek engednek? Van korlátozó erő?

Ez megint csak attól az egyéntől függ, aki a jóslást végzi. Általában mindenki más hitrendszerrel dolgozik. Az egyik szerint annyit tudhatunk, amennyit az égiek engednek. Mert ha mindent tudnánk, túl könnyű lenne a dolgunk, nem tanulnánk meg a mi kis leckéinket és nem élnénk teljes értékű életet, mert mindig csak a jóslatra hagyatkoznánk.

A másik szerint bármire választ kaphatsz és akármit megtudhatsz.

A harmadik eleve szertartásosan áll hozzá meg engedélyt kért az istenektől vagy a szellemektől, hogy belekukkantsatok a jövőbe.

Ha meg magad végzed, akkor neked kell tudnod miben hiszel. Nem véletlenül mondják, hogy mindenkinek a maga hite adatik meg. A hit elég nagy varázserő.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL