Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 összeesküvés-elmélet arról, hogy hamarosan kitör a zombi invázió

Szerző:
Szabó Anna
A The Walking Dead rajongók biztos tudják, miről van szó. Egy vírusról, ami egyszer csak elszabadul, végigsöpör a világon és élőholtakat csinál az emberekből, akik azután sorra fertőzik meg egymást. Nem hangzik valami jól. Az összeesküvés-elméletek hívei pedig előszeretettel riogatják ezzel az embereket. Legalábbis reméljük, hogy a következő 5 elmélet a zombi invázióval kapcsolatban csak riogatás!  

{KEPGALERIA}

Haiti zombi ereje

1922-ben született Clairvius Narcisse Haitin és 1962 május 2-án halt meg. Azonban egy csapat feltámasztotta, de exhumálták mivel állítólag megsértette a Haiti becsületkódexet. Állítólag csattanó maszlagot adtak neki, amely extrém hallucinációkat okozott és egy furcsa hipnózist idézett elő, így holtan engedelmeskedett másoknak. A férfi egy cukorültetvényen dolgozott, amíg gazdája – aki boszorkánydoktor volt -  úgy nem döntött, hogy ideje végleg kivonni a forgalomból.
Ennek ellenére nem ismerjük azt a drogkombinációt, ami képes lenne valakit feltámasztani, de vannak teóriák erre a szerre is. Az általános vélemény az, hogy bufotoxin és tetrodotoxin lett felhasználva a keverékhez, amely a cukornádból és a gömbhalból származott, és amik leállították Narcisse testi funkcióját, kivéve a kisagyat, ami „életben” tartotta. Mondani sem kell, sokan gondolják, hogy a holtak tömege igazi fegyverként használható fel.

rejtély
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL