REJTÉLY-MISZTIKA

5 olyan rejtélyes sztori, amiről még életedben nem hallottál

Biztos számtalan rejtélyes történetet ismersz. Főleg azokat, amiket a média is felkapott és napjainkban is népszerűek. Pedig sok-sok színes, hátborzongató és misztikus rejtély kering még a nagyvilágban, mint amilyen a következő 5 elképesztő sztori is! És a mai napig nincs magyarázat arra, ki és miért kísértette Esthert vagy hová lett egy komplett aranybánya...

{KEPGALERIA}

Az Aurora eset

Az egyik leghíresebb ufó eset a vadnyugaton történt 1897-ben, a Texas állambeli Aurorában. J. S. Proctor a helyi bíró óriási zajra ébredt április 17-én reggel és egy különös “léghajót” talált a ház mögött, ami neki ment a szélmalomnak és lezuhant. Proctor a hajó roncsai között egy idegen testet talált. Persze azt sem lehetne kizárni, hogy csak egy összeégett ember teteme volt. Mindenesetre a hajó roncsait elásta a farmon, a testet meg egy közeli temetőben. Mondani sem kell, azóta rengetegen próbálták megfejteni a történéseket, de konkrét bizonyítékok híján sokan kételkednek a történetben.

Pedig a temetőben ott volt a fejfa, amin röviden szerepel az események leírása…  ugyanis amikor felmerült, hogy kiássák a testet, lába kélt a fejfának.

Aurora városa szerint ez az incidens lehetett a Roswell-i eset előfutára, mely közel ötven évvel később történt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL