REJTÉLY-MISZTIKA

5 olyan rejtélyes sztori, amiről még életedben nem hallottál

Biztos számtalan rejtélyes történetet ismersz. Főleg azokat, amiket a média is felkapott és napjainkban is népszerűek. Pedig sok-sok színes, hátborzongató és misztikus rejtély kering még a nagyvilágban, mint amilyen a következő 5 elképesztő sztori is! És a mai napig nincs magyarázat arra, ki és miért kísértette Esthert vagy hová lett egy komplett aranybánya...

{KEPGALERIA}

A Nagy Amherst-i rejtély

A XIX. század második felében, egy kisvárosban, Amherst-ben, Új Skóciában, egy Esther Cox nevű nőt állítólag kísértett egy poltergeist. Esther egy házban élt a nővérével, annak férjével Daniel Teeddel, és férfi öccsével Johnnal.
Szeptember 6-án Esther fájdalmakkal ébredt, a teste leizzadt és kivörösödött a bőre. Hangos puffanásokat is hallott a szobában. Pár nappal később ez megismétlődött és az egész család látta, hogy Esther ágyneműje szét lett szaggatva  és egy láthatatlan erő dobálta. Először John próbálta megállítani, de a szellem megtámadta egy párnával.

A család segítségül hívott egy látót, Dr. Carritte-t. A férfi a szobában maradt, amíg Esther lefeküdt aludni. Nemsokára az ágynemű mozogni kezdett,  Carriette megpróbált belekapaszkodni, de a szellem erősebb volt. Később egy felirat jelent meg a szoba falán: “Esther Cox az enyém vagy, és megöllek!” Ezután a szellem már kisebb tüzeket is okozott a házban, ezért Esther inkább egy szállodában szállt meg, ám láthatatlan társa oda is vele tartott. Majd kitudja miért, a szálló vezetője kést szúrt a hátába. Miután felépült, Esther egy farmon dolgozni, de a szellem felgyújtotta a család pajtáját, mire azok Esthert vádolták, aki börtönbe került. Idővel a poltergeist aktivitása egyre csökkent. Esther kétszer is megházasodott, majd 1912-ben elhunyt.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL