Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 megtörtént reinkarnációs eset - Valós esetleírások

Szerző:
Szabó Anna
A reinkarnáció szó szerint „ismét húsba hatolást” jelent. A hit abból indul ki, hogy az ember halálakor valódi élete nem alszik ki, csupán a testet veti le a lélek, illetve a szellem. A nyugati ember persze hiszi is, meg nem is, hogy létezik újjászületés, ezért álljon itt 5 esetleírás, mely Ian Stevenson reinkarnáció-kutató megfigyeléseiből ered.

 

Ian Stevenson évtizedekig vizsgálta a reinkarnáció-jelenségek igazságtartalmát, valóságmagját. Az adatokat mindig a helyszíneken ellenőrizte, a legszigorúbb tudományos módszereket alkalmazta, az összes esetleges ellenvetést figyelembe vette és megcáfolta. A reinkarnáció húsz emlékezetes esete című munkájában 20, különösen érdekes esetet ír le. Mi most ezek közül mutatjuk az 5 legérdekesebbet:


 

 

5. Imad Elawar története

Imad Elawar1958. december 21-én született a libanoni Korayelben. 2 éves korában arról kezdett beszélni, hogy ő nem más, mint a Khirby faluban élt és gázolás következtében meghalt Mahmoud Bouhamzy reinkarnációja. Nem egyszer történt meg, hogy futás közben azt kiabálta, milyen boldog, hogy tud járni. Stevenson professzor természetesen ezt az esetet is alaposan megvizsgálta, és kiderült, hogy a kisfiú kijelentései nem Mahmoudra, hanem az ugyanabban a házban lakó Ibrahim Bouhamzyra vonatkoznak. Amikor Imad 6 éves lett, ellátogattak Khirbybe, és Ibrahim összes hozzátartozóját felismerte. Ám nemcsak a rokonokat, hanem a házban lévő tárgyakat is megismerte, majd elmesélte az 1949-ben meghalt Ibrahim életének sok-sok apró részletét, mozzanatát. Ibrahim tuberkulózis áldozata lett, ám előtte hosszú hónapokig kórházban volt, feltehetően ezért örült Imad annyira annak, hogy ismét tud járni. 10-12 éves korától azonban egyre kevesebbet beszélt korábbi életéről, és ma az átlag libaboni emberek életét éli.

rejtély misztika reinkarnáció előző élet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL