REJTÉLY-MISZTIKA

5 megmagyarázhatatlan SOS üzenet, ami lázban tartja az internetet

Két férfit kimentettek a hegyekből, mert a kutatócsapat talált egy SOS üzenetet, de kiderült, hogy nem is ők készítették. Egy pincérnő pedig a tányér bukkant rá egy fiatal lány segélykérő üzenetére. Ebben az 5 történetben az a közös, hogy sosem oldották meg őket. Akik nem kerültek elő holtan, azokat a mai napig keresik.

Talán sosem születnek válaszok ezzel az 5 segélykérő üzenettel kapcsolatban:

Anthonette Cayedito

Anthonette Cayedito édesanyjával és két nővérével élt az új -mexikói Gallupban, amikor 1986. április 5 -én hajnali 3 órakor elment, hogy feleljen a kopogásra. Amint kinyílt az ajtó, Anthonette-t két férfi elkapta, és egy furgonba dobták. Anthonette édesanyja csak másnap reggel vette észre, hogy a lánya eltűnt, ekkor felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, de addigra minden nyom kihűlt.

Majdnem egy év múlva a rendőrség telefonhívást kapott egy fiatal lánytól. A hívás túl rövid volt ahhoz, hogy nyomon lehessen követni, de Anthonette anyja, Penny megerősítette, hogy ez a lánya hangja. Annak ellenére, hogy ez a rövid hívás felkeltette a család reményét, hogy Anthonette még él, közel öt évig semmit sem hallottak felőle 1991-ig, amikor egy megerősítetlen jelentés érkezett egy pincérnőtől Carson City -ben, aki észrevette, hogy egy tizenéves lány megegyezik Anthonette leírásával. Miután elmentek, talált egy SOS üzenetet, amelyet egy szalvétára firkáltak és a lány tányérja alá volt rejtve: „Segíts nekem!” És „Hívd a rendőrséget”. A pincérnő volt az utolsó, aki valaha látta Anthonette-t, az anyja pedig úgy halt meg, hogy sosem tudta meg az igazságot.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL