REJTÉLY-MISZTIKA

5 megmagyarázhatatlan SOS üzenet, ami lázban tartja az internetet

Két férfit kimentettek a hegyekből, mert a kutatócsapat talált egy SOS üzenetet, de kiderült, hogy nem is ők készítették. Egy pincérnő pedig a tányér bukkant rá egy fiatal lány segélykérő üzenetére. Ebben az 5 történetben az a közös, hogy sosem oldották meg őket. Akik nem kerültek elő holtan, azokat a mai napig keresik.

Talán sosem születnek válaszok ezzel az 5 segélykérő üzenettel kapcsolatban:

Kenji Iwamura

1989 júliusában két tokiói túrázó meglátogatta a hokkaidói Daisetsuzan Nemzeti Parkot, ahol az Asahidake-hegyre terveztek kirándulni. Túrájuk során a férfiak elakadtak, és amikor július 24 -én nem tértek haza a megbeszéltek szerint, keresést indítottak utánuk. A nyírfa rönkökből készült SOS táblát egy helikopterről észlelték, és az elveszett túrázókat végül megmentették. Felépülésük során a túrázókat a mentőpilóták megdicsérték, mert felépítették az általuk észlelt SOS jelzést. Ez egyértelműen zavarba ejtette a férfiakat, akik semmit sem tudtak a jelzésről, ezért a mentőakciót másnap reggel újraindították, mert attól tartottak, hogy több ember rekedt a hegyen. A terület újabb átvizsgálása után egy hátizsákot találtak, és a 25 éves Kenji Iwamura vezetői engedélyét meg egy magnót, amin segítséget kért.

Öt évvel korábban Kenji úgy döntött, hogy hasonló utat tesz meg, de amikor két nappal később nem tudott kijelentkezni a szállodájából, a tulajdonos felhívta a rendőrséget, és keresési csoportot indítottak. 30 nap elteltével leállították, mivel Kenji nyomát nem találták. A hátizsák felfedezését követő keresés újbóli megerősítése után a mentőcsapatok emberi csontokat találtak, nem messze az SOS jeltől, amelyet végül Kenji-nek tulajdonítottak. A nyomozók nem tudták megállapítani a halál okát a maradványaiból, ezért a nyomozást lezárták. Sok kérdés van még az üggyel kapcsolatban: Hogyan mozgatta Kenji a SOS jel létrehozásához használt óriási nyír rönköket? A fákat nyilván fejszével vágta ki, de a közelben nem találtak nagy pengés tárgyat.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL