REJTÉLY-MISZTIKA

5 kivételes nő, akik tényleg Jézus sebeit viselték magukon!

Ez az 5 nő, ha nem is egész, de fél életében stigmákat tapasztalt, ami olyan testi jegy vagy fájdalom azokon a területeken, ahol Jézus is sebeket kapott a keresztre feszítés idején. Sokuk látomásban találkoztak Jézussal vagy más szentekkel. Az egyház egy bizonyos szinten el is ismerte ezeket az elképesztő nőket, akik minden jel szerint igazi stigmaták voltak!

Természetesen mindenki döntse el maga, hisz-e e nekik vagy sem, de jó esély van arra, hogy ez az 5 nő valóban stigmata volt:

Magdalena De La Cruz

Magdalena de la Cruzt sok éven keresztül élő szentnek hitték. 1487-ben született, fiatal korában már stigmata volt, és úgy vélte, hogy állandó kapcsolatban áll Istennel. Tíz éves korában megpróbálta keresztre feszíteni önmagát. Sikerült leszögelnie a lábát és az egyik kezét, de végül elájult a fájdalomtól, ám a művelet során két bordája is megrepedt. Azt mondták, hogy csodálatos határos módon meggyógyult 1497-es húsvét vasárnap. Azt is állították, hogy látomásokat voltak, próféciákat mondott és csodákat is tett, ideértve, hogy egy vak visszakapta a látását. Maggdalena azt állította, hogy a Szentlélek meglátogatta, és terhes lett. Az érsek elrendelte, hogy szülésznők vizsgálják meg őt, akik kijelentették, hogy terhes és „szűz”.

Ezzel kicsit messzire ment, mert később kiderült, hogy ez átverés volt. Valójában és a spanyol inkvizíció meggyőzésével, Magdalena de la Cruz beismerte, hogy csalás volt. Ahelyett, hogy élő szent lenne, paktumot kötött az ördöggel, és démonok látogatták meg őket, akikkel 40 éven át közösült. Ezek után egy kolostorban élte le élete hátralévő napjait.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL