Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 ember, aki nyomtalan eltűnt az álomnyaralása idején – Egyik rosszabb, mint a másik!

Szerző:
Szabó Anna
Borzasztó, hogy egyesek elmennek a várva várt álomnyaralásra, a helyre, ahová mindig is elszerettek volna jutni, vagy hogy legalább kicsit kikapcsolódjanak, erre soha többé nem kerülnek elő. Szeretteik azóta is várják, hogy megtudják, mi történt velük, de hiába. Döglött akták részét képezi ez az 5 ember, aki nyomtalan eltűnt.

Az álomnyaralásuk idején tűnt el az 5 személy:

Egy férfi utolsó üzenete az eltűnése előtt

John Halford; egy 63-as kedves fickó, aki Angliában népszerű könyv- és ajándékboltot üzemeltetett. 2011 márciusában, mielőtt a feleségével megünnepelte volna a 25 éves házasságát, egyedül utazott Egyiptomba még mielőtt az ízületi gyulladás lehetetlenné tette volna életét. Fantasztikus nyaralása volt a talált képek és videók alapján. Az utolsó éjszaka Halford küldött feleségének egy szöveges üzenetet hazautazásának információival kapcsolatban.

A repülőtéren való találkozásra tervezve, Halford másnak kapott egy hívást, hogy a férje eltűnt a tengerjáró hajóról. Azt gyanítja, hogy Halford leesett a hajóról, és ezt az elméletet támasztja alá, hogy az utoljára éjfélkor látták koktélokat inni. Talán csak a rossz szerencse okozta a halálát…
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL