Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 ember, aki nyomtalan eltűnt az álomnyaralása idején – Egyik rosszabb, mint a másik!

Szerző:
Szabó Anna
Borzasztó, hogy egyesek elmennek a várva várt álomnyaralásra, a helyre, ahová mindig is elszerettek volna jutni, vagy hogy legalább kicsit kikapcsolódjanak, erre soha többé nem kerülnek elő. Szeretteik azóta is várják, hogy megtudják, mi történt velük, de hiába. Döglött akták részét képezi ez az 5 ember, aki nyomtalan eltűnt.

Az álomnyaralásuk idején tűnt el az 5 személy:

Az eltűnt tinit megették a krokodilok

A 17 éves Brittanee Drexel a 17 éves lány Rochesterből utazott Myrtle Beach-re 2009-ben. A szülei megtiltották, hogy elmenjen, de nem tudott ellenállni annak, hogy a barátaival tartson. Fiatal kora és viszonylagos naivsága miatt talán könnyű célpont volt a bűnözők számára. A tavaszi szünetben Drexel eltűnt.

Egy ideig eltűnt személy maradt, azután de 2001-ben egy FBI-ügynöknek, egy börtönben ülő férfi azt mondta, hogy elraboltak egy fiatal nőt, lőtték, és holtan hagyták egy mocsaras területen, amely az alligátorok élőhelye. A fogvatartott, Taquan Brown azt állította, hogy tanúja volt Drexel megölésének, szexuálisan bántalmazottnak, majd valószínűleg az aligátorok tűntették el a testét. Brown Timothy Da'Shaun Taylor-t vádolta meg a tett elkövetésével, akit le is tartoztattak, de később 10 000 dolláros óvadékkal kiengedtek. Bár 2017-ben újabb keresést indítottak Drexel ügyében, de eredménytelennek bizonyult.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL