REJTÉLY-MISZTIKA

5 átkozott otthoni tárgy, ami ha nálad van, azonnal dobj a tűzre!

Démoni doboz, halálos szék, átkozott tükör… minden, ami nem hiányozhat egy parás cikkből, de amiket egészen biztosan a tűzre vetnél, ha az otthonodban bukkanna fel. Bár kevés az esélye, de ha véletlenül fellelnéd őket a házadban vagy a környezetedben, messze kerüld el őket! Úgyhogy menj és jól kutasd át a nagyi szekrényét mielőtt te is rátalálnál egy átkozott családi ereklyére…

Az elátkozott menyasszonyi ruha

Ez a ruha Anne Baker-é volt egy gazdag, neves család lányáé. Nincs véletlenül a nagyid szekrényében?

A sztori rövid és szomorú. Az egyetlen, igaz szerelmét száműzte az apja annak alacsony származása miatt, akinek így Altoonában kellett élnie. Tehát a ruha sosem került használatba. Sőt, a kedves apuka Ellis Baker, egy gazdag helybélinek, Elizabeth Dysartnek adta a menyasszonyi ruhát, aki nagy kárörvendőn viselte. Természetesen Anna élete végéig gyűlölte az apját és még halála napján sem bocsátott meg neki.

A ruha később a Történelmi Társasághoz került, jelenleg pedig az átalakított Baker kastélymúzeumban található. Szemtanúk állítják, hogy teliholdkor a ruha életre kel és táncolni kezd.

Sokak szerint azonban Anna Bakernek a síron túl sikerült visszaszereznie a ruháját és a mai napig viseli és tetszeleg benne.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL