REJTÉLY-MISZTIKA

5 átkozott otthoni tárgy, ami ha nálad van, azonnal dobj a tűzre!

Démoni doboz, halálos szék, átkozott tükör… minden, ami nem hiányozhat egy parás cikkből, de amiket egészen biztosan a tűzre vetnél, ha az otthonodban bukkanna fel. Bár kevés az esélye, de ha véletlenül fellelnéd őket a házadban vagy a környezetedben, messze kerüld el őket! Úgyhogy menj és jól kutasd át a nagyi szekrényét mielőtt te is rátalálnál egy átkozott családi ereklyére…

Robert baba

Egykori tulajdonosa Robert Eugene Otto nevű fiúcska volt 1896-ban, aki Floridában élt. Egy olyan szolgától kapta ajándékba, aki híresen jártas volt a fekete mágiában és valószínűleg nem szerette a fiú családját. Persze mint minden normális gyerek, Robert rendkívül örült a babának és jó szokásává vált hosszasan… beszélgetni vele. A ház népe aggódni kezdett a fiúért, nem is csoda, engem is elfogna a szapora, ha azt hallanám, hogy a babából egy démoni hang válaszol a fiúnak. Sőt, a szolgák még azt is látták, hogy a baba a szobák között sétál. A feltételezések kezdtek beigazolódni, mikor a szülők rendszeresen a feldúlt házba tértek haza, akik Robertre gyanakodtak, aki viszont a babára fogta a tönkre tett berendezést.

A házat a szülők halála után Robert örökölte, aki 1972-ben hunyt el. A házba ezután egy másik család érkezett. A család egyik tagja, egy kislány találta meg a babát a padláson. A szülők szerint lányuk halálra volt rémülve, mert szentül állította, hogy a baba meg akarta őt ölni.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL