REJTÉLY-MISZTIKA

5 átkozott otthoni tárgy, ami ha nálad van, azonnal dobj a tűzre!

Démoni doboz, halálos szék, átkozott tükör… minden, ami nem hiányozhat egy parás cikkből, de amiket egészen biztosan a tűzre vetnél, ha az otthonodban bukkanna fel. Bár kevés az esélye, de ha véletlenül fellelnéd őket a házadban vagy a környezetedben, messze kerüld el őket! Úgyhogy menj és jól kutasd át a nagyi szekrényét mielőtt te is rátalálnál egy átkozott családi ereklyére…

A Dibbuk doboz

A zsidó folklór szerint a dibbuk egy gonosz szellem. Állítólag a Holocaust túlélői nem tudni hogyan, de „véletlenül” megidéztek egy démont miközben a házilag barkácsolt Ouija szellemtáblát használtak. De mielőtt még a démon kárt okozhatott volna, sikerült csapdába ejteniük egy boros dobozban.

Később, 2001-ben Kevin Mannis vette meg a dobozt egy ingatlan vásárlás keretében, ahol egy 103 éves zsidó nő holmijait árusították ki. Azonnal rémálommá vált az élete és a közvetlen barátaié. Mire mit csinált, hogy megszabaduljon az átokverte doboztól? Hát odaadta az anyjának! Aki még azon a napon el is hunyt egy agyvérzésben.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL