REJTÉLY-MISZTIKA

5 átkozott otthoni tárgy, ami ha nálad van, azonnal dobj a tűzre!

Démoni doboz, halálos szék, átkozott tükör… minden, ami nem hiányozhat egy parás cikkből, de amiket egészen biztosan a tűzre vetnél, ha az otthonodban bukkanna fel. Bár kevés az esélye, de ha véletlenül fellelnéd őket a házadban vagy a környezetedben, messze kerüld el őket! Úgyhogy menj és jól kutasd át a nagyi szekrényét mielőtt te is rátalálnál egy átkozott családi ereklyére…

A Basano váza

Mit szólnál, hogy amikor éppen gondozod a kis virágágyásodat vagy kiásod a zöldségnek való gödröket, egy 15 századi ezüst vázát találnál? Nagy lenne az öröm, mi? Még akkor is, ha azt olvasnád a belsejébe írva: „Vigyázz, ez a váza halált hoz.” Valószínűleg ha nem vagy szkeptikus, akkor azon nyomban visszadobnád oda, ahol találtad és annyi földet lapátolnál rá, hogy ha karjai nőnének, akkor se tudná kiásni magát, majd lehúznál egy felest.

De elég legyen a viccelődésből, fordítsuk komolyra a szót! A vázát valaki tényleg kiásta 1988-ban és az illető nagyon szkeptikus volt, mert fogta és elpasszolta egy aukciósháznak. A patikus, aki megvette, három hónapig gyönyörködhetett benne aztán koniec. A következő vázatulajdonos egy sebész volt, aki szintén találkozott a teremtőjéhez két hónap múlva 37 évesen.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL