REJTÉLY-MISZTIKA

4 vérfagyasztó igaz történet, ami kamionosokkal esett meg

Nem könnyű életforma kamionsofőrnek lenni. Hosszú órákat kell megállás nélkül vezetniük az autópályán és hátborzongató helyeken éjjel és nappal. Néha hetekig távol vannak a családjuktól és ismerőseiktől. El se tudod hinni, mi minden történhet így egyedül az emberrel az országutakon. Éppen ezért hoztunk 4 igazi és vérfagyasztó történetet, amit a kamionosok meséltek el!

{KEPGALERIA}

Az akasztott ember

Éppen hazafelé vezettem egyik éjjel. Nem láttam már a családomat két hete, emiatt nagyon izgatott voltam. Ezért úgy döntöttem, hogy a rövidebb utat választom, így elszigeteltebb helyen kellett jönnöm, amiket nem ismerek annyira.
Már előtte is hallottam szellemtörténeteket arról a helyről, amelyen át jöttem. Ráadásul hiszek a szellemekben. De meg akartam lepni a feleségemet és a gyerekeket, ezért nem féltem. Körülbelül hajnali 3:40 lehetett, és már egy órája azon a fura úton voltam, de semmi sem történt. Azonban az egyik helyen sűrűbb lett a bozót. Be volt kapcsolva a rádió, de hirtelen csak statikus zajokat hallottam. Akkor megpillantottam egy felakasztott embert az út szélén és teljesen kirázott a hideg. A test egyik oldalról a másikra himbálózott. Lefékeztem és kiszálltam az autóból egy pisztollyal, egy zseblámpával miközben hívtam a 911-et, de nem volt térerőm. Visszamentem a testhez, de akkor már nem találtam a ott. Ám amikor visszaértem a kamionhoz, újra láttam a testet a visszapillantóból. Azt kell, hogy mondjam, már nem szeretek elhagyatott utakon járni. - Anonymous

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL