REJTÉLY-MISZTIKA

4 ember megosztotta élete leghátborzongatóbb paranormális élményét

Azt mondják, akár hiszel a természetfelettiben, akár nem, megtapasztalhatod. Találkozhatsz szellemekkel, angyalokkal, vagy épp érezheted magadon a rontást vagy az áldást. Ez a 4 ember megosztotta élete leghátborzongatóbb paranormális élményét!

A következő 4 Reddit közösségi oldal felhasználó elmesélte élete legparásabb paranormális tapasztalatát:

A bosszúálló anya

CadeyShelley-től:

Anyám és én a boszorkányság gyakorlói vagyunk. Én fehér boszorkány vagyok, míg anyám sötét boszorkány, ami azt jelenti, hogy átokkal foglalkozik. Anyám a múltban olyan embereket átkozott meg, akik bántották őt vagy családját.

Volt egy ember, aki a mostohaapámmal dolgozott, aki folyamatosan ellopta tőle az ügyfeleket vagy pénzt kért tőle. Aktívan megpróbálta szabotálni a mostohaapám munkáját, és anyámnak elege lett.

Anyám tett rá egy átkot, és rövid időn belül a srác megsérült a munkahelyén. Valamennyi ügyfele különféle okokból lemondta a találkozókat, az üzletkötéseket, a haja elvékonyodott a stressztől, családja anyagi nehézségektől szenvedett, stb. A srác még mindig küzd az átokkal.

Egy másik alkalommal, egy régi barátom rettenetesen megbántott. Az árulása nagyon fájt nekem, és sokáig depressziós voltam. Anyám úgy döntött, hogy visszaadja, amit tett és megátkozta őt és a családját, de én nem tudtam róla.

Nos, napokon belül a családja anyagi nehézségektől kezdett szenvedni, és elveszítették a családi autót, és majdnem elvesztették házukat is. Apját agyvérzés érte, de felgyógyult belőle.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL